Categories
Yoyalodije

Los comensales del Txistu

Un dia estava dinant al Chistu amb uns clients de Madrid i del madriz. Feia un any que el Judas portugués havia marxat i parlàvem d’aixó. Jo concretament rajava i deia frases del tipus: -es que hay que ser tonto!- si me lo encuentro de cara lo abofetearía! – etc…

Llavors s’apropa un cambrer a la taula que ens estava sentint, molt castizo ell, i ens diu que en Figo està en un menjador privat amb el Guti, el Fernando Redondo i el Fernando Hierro. A mi lo primer que em va venir al cap va ser dir: – si me pagáis un buen abogado, voy y le meto un par de yoyas!!! – però vaig recordar que duia a la cartera un bitllet de 10.000 pessetes amb la cara den Figo i que deien PESETERO i que es van llençar al Camp Nou el dia que va tornar ( el de la súper pitada).

Li vaig preguntar al cambrer si li podia preguntar si em firmaria un autògraf, i el castizo, que resulta que era culer, va i li demana. El cas és que torna i em diu que el segueixi. En 1 minut em trobo en un salonet amb els 4 interfectes. Molt educadament em presento i li dic al Figo si em pot signar, i que em perdonessin però els autògrafs dels altres no m’interessaven. El tio somrient em diu que si i li passo el bitllet. Hauríeu d’haber vist les riotades del Guti i del Hierro.

En el bitllet diu: con cariño, Luis Figo.

True Story…